Mielieji „Kinų rožės“ svečiai, dalinkitės "Kinų rožės" restoranuose įamžintais įspūdžiais galerijoje, kurioje įvykiais ir smagiomis akimirkomis dalinamės ir mes!
Karpis „Voverė“ Ingredientai: Karpis apie 1,5 kg Aliejus 1 litras 50 g kukurūzų krakmolo Padažui reikės: 50 g obuolių acto 2 v/š sojų padažo 100 g cukraus 100 g pomidorų padažo 200 ml vištienos sultinio 1 v/š kukurūzų krakmolo 3 skiltelės smulkinto česnako Druskos ir pipirų pagal skonį Gaminimo būdas: 1. Karpį išskroskite ir palikite tik filė. Labai aštriu peiliu filė supjaustykite skersai ir išilgai maždaug 2x2 cm dydžio gabaliukais, filė įpjaunamas tik iki odos, oda nesupjaustoma. 2. Paruoštą filė iš visų pusių gerai apvoliokite krakmole ir sudėkite į labai gerai įkaitintą aliejų ir kepkite apie 10 min, kol gražiai apskrus. Kepant žuvis turi būti visiškai apsemta aliejaus, tam puikiai tinka gilios Wok tipo keptuvės. Iškeptą karpį atidėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų aliejus. 3. Tuo tarpu ruoškite padažą: į keptuvę sudėkite visus padažui skirtus ingredientus ir užvirinkite. Virkite, kol padažas sutirštės. Jei trūksta tirštumo, įberkite šaukštelį krakmolo. 4. Sudėkite žuvį į serviravimo lėkštę, užpilkite padažą. Patiekite su šiltais ryžiais. Skanaus!